Известие

Collapse
No announcement yet.

да си копувам ли Алфа 146 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trustworthy
    П.С. темата заслужава да живее
    Е...! Има си хас..

P.S Извини ме, че пак трябва да чистиш
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ще използвам тази тема, за да ме посъветвате, ако може.
      Засилил съм се за Алфа 146 JTD и съм поръчал да ми търсят в Германия за цена около 6000лв, но да е под 200 хил. км, свервизна книжка, абе хубава кола. За съжаление обаче там цените на този модел се движат по-вискоко и под 7000лв. крайна цена засега не изпада. Не бързам но, се чудя дали да не вдигна прага до 6000 и 500-600-700-800, но гледайки тукашния пазар много се колебая. Вече има за под 6000лв. хубави на снимка коли и все някоя ще се окаже читава. Заслужава ли си да се изръсвам повече пари, само защото колата ще е от Германия и с гарантиран произход?
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

на снимка всички са хубави Според мен си заслужава да дадеш по-висока цена за запазен екземпляр. Иначе при евтините за по 5к лв може лесно да стигнеш 7-8к лв с една горивна помпа, турбинка и още някоя от екзотиките на модела
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Това е така, но от 5 коли за около 6000лв. все една ще се окаже читава... Води се на диагностики алабала... Абе големо мислене ще падне, дано излезе нещо в пустата Германия близките седмици.
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Това със сервизните книжки и гарантирания произход не го вярвай много, не знаеш какви измамници има. Каквото и да ти докарат, задължително преди да платиш на диагностика, направи си устата и кажи на продавачите, че ако колата излезне читава и е на реални километри, я взимаш. Ако наистина е така, няма да ти откажат да я закараш на преглед.
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Такава е уговорката,задължително минавам на диагностика.
              Просто от началото бях решил, че от Германия през проверен човек ще се намери най-читавата Алфа-а, но разликата в цените започва да ме спира и притеснява. Общо взето май само локуми разтягам, няма как да ми кажете какво да правя. Каквото стане, стане.
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dermeister
                Такава е уговорката,задължително минавам на диагностика.
                Просто от началото бях решил, че от Германия през проверен човек ще се намери най-читавата Алфа-а, но ралзиакта в цените започва да ме спира и притеснява. Общо взето май само локуми разтягам, няма как да ми кажете какво да правя. Каквото стане, стане.
                Аз съм купил 4 коли от тукашния пазар и естествено и 4-те са внесени от Италия (заради тая разлика за която говориш). Помисли върху следното: колата, която купуваш оттук я виждаш, пипаш, пробваш, диагностираш и каквото още искаш и ако не е читава - минаваш нататък. За един ден можеш да видиш много коли. За да видиш същия брой коли чрез "проверения човек" ще ти трябват години Аз лично предпочитам да имам избор - отивам, гледам, избирам и тва е.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                X